Als horeca-ondernemer is het niet makkelijk in deze corona periode. Nu de horeca weer gesloten is moet men op creatieve wijze proberen om de zaak draaiende te houden. Sommige horeca-ondernemers omarmen Thuisbezorgd en Deliveroo en starten met het bezorgen van maaltijden. Helaas is thuisbezorgen geen optie voor alle horecazaken. Denk bijvoorbeeld aan café’s, bruine kroegen of clubs. Zij hebben geen mogelijkheid om iets thuis te bezorgen. Of zijn er wel mogelijkheden?

Het is mooi om te zien hoe creatief men in is in deze tijd. Zo zien we dat verschillende cafe’s en kroegen starten met livestreams om de gezellige sfeer bij de mensen thuis te brengen. Ook zien we dat er kroegen zijn die online een quiz organiseren. Feit is dat er overal in de horeca creatieve oplossingen ontstaan om het gemis aan omzet te compenseren. Wat dacht je bijvoorbeeld van de actie ‘Help de Horeca’. Als consument kun je een waardebon kopen, die later verzilverd kan worden bijv je favoriete restaurant of cafe. Hierdoor krijgen ondernemers op dit moment toch de broodnodige inkomsten binnen.

Heb jij nog interessante oplossingen in de horeca gezien? Laat het ons weten in de comments.

Share: